Watch Movies Online filmibe.com

Наскоро ползвах услугите на тази фирма за дограма и понеже останах много доволен от коректността и отношението,точноста и прецизността на изпълнение,реших да я споделя и с вас.Ако ви се наложи да ползвате строителни услуги или смяна на дограмата си не се колебайте, а изберете тях.


„Соларс-75”ЕООД-Дограма в Бургас винаги е имала за цел да предоставя продукти и услуги , които отговарят на високите стандарти за качество и на индивидуалните очаквания на всеки един от нашите клиенти вече над 15г. Ефективността на този подход подчертава факта, че 90% от поръчките Ни са от препоръки от доволни клиенти . Нашите ценности: Акцентът ни е върху контрола за качеството на всеки един етап от производството и монтажа , с което изпълняваме всички условия за получаване на европейският сертификат за качество ISO. Фокусирането Ни върху водещи Eвропейски фирми, лидери в последните иновации на пазара ни позволява успешно да прилагаме техните технологични решения в производството на врати и прозорци. Нашият капитал са хората – техния опит, умения и креативност формира силата и потенциала на компанията Ни.

Професионализмът на персонала изграден с опит не по-малко от 3 години във фирмата гарантира високото и професионално ниво на умение позволяващо бърз и качествен монтаж, защитавайки правата на своите клиенти за гаранционно и сервизно обслужване. С индивидуалният си подход към всеки клиент, предоставяме възможност лесно да си изберат висококачествени продукти и услуги предлагани от Нас на оптимално добра цена. Ние предлагаме високи гаранционни периоди за всички предлагани продукти и услуги. Гаранция от 40-те години за PVC профила, 5 години на аксесоари и 5 години на стъклопакетите. Довършително – ремонтните дейности с гаранция се извършват от специалисти с доказан дългогодишен стаж .
Дългосрочни взаимоотношения към клиентите:

1. До животно следгаранционно обслужване на продуктите и услугите
2. Ежегодна профилактика на монтираната дограма .
3. Специални условия и отстъпки при стари клиенти .
4. Специални отстъпки за пенсионери и инвалиди .
5. При поръчка при нас правим пълна профилактика на старата Ви дограма.

Основни области на дейност:


Производство, доставка и монтаж на:
Високо качествена немска и българска- Алуминиева и PVC дограма. Витрини от 10мм.стъкло.
 Алуминиеви парапети.
Щори – външни и вътрешни.
Затваряне на всички модели тераси /покрив тераси/ Тенти и навеси от” Поликарбонат” Перголи от алуминий Фирмата ни се е специализирала и в монтаж на :
Професионален СЕРВИЗ НА МОНТИРАНА ДОГРАМА ВЪНШНИ метални врати MDF врати PVC ламперии

Спестете от цената , а не от качеството !