Watch Movies Online filmibe.com

Как да фалирам в Интернет неусетно
Не планирай проекта си! Дори не нахвърляй идеите на листове. Нека всичко остане само в главата ти, защото от там НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ТИ ГО ОТКРАДНЕ!!!
Не наемай консултант и project manager! Те са дървени философи и само знаят да искат пари!
Винаги, когато е възможно, инсталирай безплатни системи или по-добре навий някое хлапе от блока, което много разбира, да свърши работата!
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
Плащай на персонала ти малко! IT Специалистите имат едни от най-високите заплати в България и в никакъв случай не ги заслужават. Ако може, давай им толкова малко пари, че да не могат да си позволят да отидат на интервю в друга фирма.
Да не си си и помислял да водиш персонала ти на семинари!!! Там те нищо няма да научат, а само ще се напият с останалите или в най-лошия случай ще си намерят по-добра работа!!! ЗАБРАНИ СЕМИНАРИТЕ С УСТАВ! Който се е научил - научил. Ти правиш бизнес, да не правиш училище?

Работи само с готови темплейти! Повечето от тях са безплатни и изглеждат прилично. В крайна сметка Content is King, нищо че сайтът ти ще изглежда като хиляди други.
Разчитай само на Google! Не плащай за реклама, като си има SEO. Не плащай за платени публикации. Единственото, от което имаш нужда е да си на първо място в търсачките и да сложиш Google AdSense. Като натрупаш 200 такива сайта, ще можеш да си позволиш да си починеш вече и да се радваш на живота.
Не проучвай пазара и нишата! ТВОЯТ САЙТ Е НАЙ-ВЕЛИКИЯТ и конкурентите нямат и никога не са имали шанс срещу него!
Не си губи времето да учиш HTML или пък да се запознаваш макар и малко с технологиите! Това е за пъпчиви програмисти, които не разбират от бизнес. Ти имаш бизнес нюх, не ти трябва да си тормозиш главата с ненужна информация. Концентрирай се върху мениджмънта и управлението. Хората правят милиони от софийски боклуци, ти от уебсайтове ли няма да направиш?!
И една бонус стъпка: Не обръщай внимание на тази страница!!!


Директен линк:

http://georgimateev.blogspot.com/